вівторок, 3 вересня 2019 р.

Бібліотека набагато краще ніж здається!


2 вересня 2019 року до бібліотеки-філіалу №4 завітали восьмикласники ЗОШ № 19, щоб переконатися  чи дійсно бібліотека цікавіша, ніж здається.
Скептичні погляди змінилися вогникам зацікавленості вже через декілька хвилин. Про співучі піски в Україні із них ніхто не чув. Хтось «загуглив», отримав підтвердження і … авторитет ведучої на міліметр підріс. А що цікаво?!
 Говорили про природні дива України, про відомих особистостей, про винаходи українців, які добре відомі у світі, що   деякі з них здійснили «справжню революцію» в розвитку світової медицини, науки чи техніки… Хотілося довести підліткам, що наша Україна багата талантами; спростувати репліку «в Україні немає на що дивитися і немає нічого цікавого, як і в бібліотеці».
Ми впевнені, що  бібліотека набагато цікавіша, ніж здається. Розповідали школярам про письменників, які приїжджали до нашої книгозбірні на зустрічі з читачами, переглядали світлини та відео із зустрічей. Діти ділилися відверто думками про «нелюбов »до читання, а ведуча доводила, що є в українській і світовій літературі цікава підліткова книга, талановиті письменники, серед яких ті, хто сам не так давно був підлітком.
Книжкова виставка «Література, якої не вчать в школі» - шлях до порозуміння. Отже, будемо зустрічатися дружити, читати, змінюватися разом!







Немає коментарів:

Дописати коментар