суботу, 28 вересня 2019 р.

Бібліотечний уїк-енд "Читати - це круто!"


26 вересня 2019 року у бібліотеці-філіалі №4 відбувся бібліотечний уїк-енд «Читати – це круто!»
          Другокласники  НВК 85 завітали на презентацію книги «Лисичка йде в бібліотеку» Лоренц  Паулі та  Катрін Шер. Хитрій Лисичці та Мишці вдалося  запалити вогник допитливості  дітей, які залюбки разом  з ведучою складали продовження історії  про пригоди героїв у бібліотеці.
         Для юних читачів  в цей день  працювало Бюро літературних знахідок, де можна було вибрати книгу за смаком, порекомендувати другу чи обговорити з однокласниками..
           Бюро літературних новинок запропонувало дорослим читачам ознайомитись із найкращими світовими бестселерами, які перекладені українською мовою, та найкращими книгами цього року від українських авторів.
Наші книголюби добре розуміють: «Щоб  почуватись завжди  добре,  необхідно читати книги». А якщо не знаєте яку книгу обрати, радимо звернутися до стенду «Читаю сам і раджу Вам!». Справжній літературний парад  рекомендацій, де читачі  пропонують Вам  лише найкраще!  
До речі, читання книг продовжує життя. Згідно з останніми дослідженнями, тривалість життя людей, які захоплюються читанням, в середньому на два-три роки більша, ніж у тих, хто нічого не читає. Тому, щоб прожити довше, потрібно виділяти на читання приблизно 30 хв в день. Читайте  і насолоджуйтеся!











Немає коментарів:

Дописати коментар