понеділок, 19 серпня 2019 р.

ГОЛОВНЕ - ЗРОБИТИ ПЕРШИЙ КРОК!


15 серпня 2019 року у бібліотеці-філіалі №4 зареєструвалося багато охочих до участі у  Speaking club: працювали три групи завдяки  студентам -іноземним волонтерам із Єгипту, Йорданії, Китаю.
Діти в першій групі виконували цікаві вправи, завдання, розгадували кросворди, розмовляли англійською. Школярі із другої групи, які розуміють і говорять англійською, обговорювали родинні, шкільні теми. Діти залюбки розповідали про власні уподобання, улюблені місця Полтави. Порозумітися допомагали дві мами, які добровільно стали перекладачами-волонтерами.
 Для молоді та дорослих була можливість під час зустрічі проявити себе: поговорити про сучасні проблеми, дізнатися про культуру країн, звідки приїхали волонтери та поділитися враженнями від зустрічі.
«Найважливіше було зробити перший крок – заговорити  англійською», - сказала Марина після зустрічі. Мама додала, що такий шанс, як  Speaking club не можна пропустити.
Бібліотека пропонує  перегляд літератури «Читаємо в оригіналі», на якому представлені як дитячі книги англійською, так і для дорослих.
Чекаємо Вас у четвер о 13 год. У кожного є шанс!








Немає коментарів:

Дописати коментар