пʼятницю, 24 травня 2019 р.

Любов Відута презентує "Ловці думок"


23 травня 2019 року для восьмикласників Розсошенської гімназії творча зустріч із українською письменницею Любов'ю Відутою стала знаковою.
Пізніше школярі поділилися думками: "отримали задоволення від спілкування", "де ще можна було почути, де беруть сюжети", "думала,  що фентезі пишуть тільки зарубіжні письменники", "вигадати новий світ - це круто", " вона щира і відверта у спілкуванні", "я зрозуміла, що в житті мрії замало, потрібно ставити мету і до неї йти", "як вона нас розвела - ми грали, як актори. Але ж сподобалося!", "зацікавти восьмикласників Абеткою - це з області фантастики, та ми ж грали".
   Можливо більше нічого не потрібно писати про зустріч із Любов'ю Відутою... Хіба що - насправді  гостя презентувала новий роман-фентезі "Ловці думок". Ідея написання прийшла у снах, відразу не повірила, потім вирішила спробувати. "Між світами причаїлися дивовижні краї, у яких точиться незрима боротьба за рівновагу. Квадроси і вогнекрили, могутні маги й касти укладачів угод – всі вони ниточками пов’язані із Правителем, мудра воля якого забезпечує лад і викликає заздрість у темних сил. І коли двадцять найсильніших родів гинуть із волі зрадників, постати проти них може лише він — юнак, якому стерли пам’ять, але в якого не змогли забрати талант ловця думок. Він знаходить вірних друзів і пізнає могуть ворогів, мандрує між світами, розплачуючись чужими думками й емоціями, отримує найвищий дар — кохання — і віднаходить себе. Але боротьба ще попереду…" і насолода від читання також попереду!








Немає коментарів:

Дописати коментар