понеділок, 28 січня 2019 р.

Ласло Бок "Робота рулить!"


Книжка директора Google по роботі з персоналом названа бестселером видань New York Times та Wall Street Journal. «Робота рулить» також входить до списку 15 кращих бізнес-книг 2015 року за версією Business Insider. Журнал Forbes назвав її однією з найкращих книг для лідерів.
Тематика книги
Менеджмент, лідерство, тімбілдінг, СЕО, бізнес, мотивація.
Про книгу
Чому так багато людей хоче працювати в Google? Навряд чи їх спокушають тільки безкоштовні обіди. Google став роботодавцем мрії тому, що цінує своїх працівників, вдосконалює умови праці і створює плідне середовище для розквіту ідей. Для ґуґлерів робота не існує окремо від життя. Великі й малі компанії, високотехнологічні і цілком традиційні, можуть з користю для себе переймати цей приклад. Ласло Бок, директор Google по роботі з персоналом, на своєму досвіді показує, як набрати команду найкращих гравців, як зробити роботу ефективнішою, а людей щасливішими.
Для кого книга
Книжка стане в нагоді і працівникам, і різного калібру підприємцям, які хочуть розвиватися і вважають, що робота має приносити радість.
Чому ця книжка
«Робота рулить» — це інформація з перших рук про те, як працюють з людьми в Google. Грунтуючись на психології і останніх розробках поведінкової економіки, прикладах з досвіду Google, автор дає поради про те, як створити компанію, в якій цінують і слухають співробітників, і в якій мріятиме працювати кожен.
Про автора
Ласло Бок керує роботою з персоналом у компанії Google, тобто займається пошуком потрібних фахівців, їхнім професійним розвитком і мотивацією. Зараз у сімдесятьох офісах Google по всьому світі працюють 50 000 осіб. За той період, що Ласло Бок займає свою посаду, преса понад сотню разів визнавала Google найкращим роботодавцем у США та шістнадцяти інших країнах, зокрема найкращою компанією для жінок-технарів.

Немає коментарів:

Дописати коментар