четвер, 24 січня 2019 р.

Не пропустіть СВОЮ книгу!

   23 січня 2019 року в бібліотеці-філіалі №4 відбуввся День нової книги. На переглядах літератури було представлено 122 новинки українських видавництв "Клуб сімейного дозвілля", "VIVAT",  "Школа", "видавництво Старого Лева", "Богдан"
  Особливу увагу читачів отримав перегляд літератури "Авторитетна думка" - 29 новинок видавництва "Наш Формат", які подарував книгозбірні наш меценат Андрій Гурник.

Як навчитися вчитися, як не проспати життя, як підкорити свій день і використати його на повну, пошук неординарних творчих рішень, про секрети успіху "коротко і по суті" - все це є у книгах відомих психологів, економістів, вчених, які щедро діляться власним досвідом.
Справжньою родзинкою Дня стали книги письменників, які відомі широкому колу читачів  завдяки відзнакам здобутим на конкурсах "Коронації слова": Володимира  Лиса, Люко Дашвар, Раїси Плотникової, Дари Корній. Цікаві життєві історії Надії Гуменюк, Ніни Фіалко, Лесі Романчук, Тетяни Белімової, Дж. Хейер знайшли своїх шанувальників.
Підліткам в цей день презентували книги Тетяни Рубан, Барбари Космовської, Зірки Мензатюк, Анастасії Нікуліної, Катерини Соболь, Наталії Щерби та найвідвертішу книжку Насті Мельниченко "Я не боюсь сказати". Юних читачів чекали не просто  новинки, а  захопливі та дотепні  "Шкарпеткожери" Павела Шрута та Галіни Міклінової, новинки Каті Матюшкіної, Сашка Дерманського, подружжя Микитчаків.
Бібліотекарі підготували та проводили експрес-репортажі, інформаційні огляди новинок, розповідали про нові імена в сучасній зарубіжній літературі, радили звертатися до інформаційних листків "Цілком таємно", які вміщують інформацію про письменників, чиї книги були представлені  в День нової книги. Чекаємо! Не пропустіть СВОЮ книгу!






Немає коментарів:

Дописати коментар