четвер, 6 грудня 2018 р.

Літературне побачення з Тетяною Белімовою

5 грудня 2018 року у бібліотеку-філіал №4 завітали шанувальники творчості української письменниці Тетяни Белімової.
Чарівна гостя книгозбірні - двічі переможниця  Міжнародного конкурсу "Коронація слова", викладач з Києва, автор численних наукових праць і прекрасна співрозмовниця. Більше години неймовірної зустрічі. Пані Тетяна  ділилася спогадами: історією написання родинної саги "Вільний світ", події якої охопили період Другої світоіої війни, Голодомор та 80-90 рр. ХХ століття і відбуваються в Україні, Німеччині, Австралії. Болючі питання - як розкидала Доля членів однієї родини після війни по світу, питання повернення остарбайтерів та полонених додому і життя на чужині, і настільки автобіографічного є в романі.  Потім говорили про роман "Київ. ua", який привертає увагу читачів своєю оригінальністю та реалістичністю сюжету, головна героїня якого прагне "віднайти бодай частинку того щастя, на яке заслуговує"
 І звичайно ж, не обійшлося без презентації новинки  Тетяни Белімової " Яйце-райце, або Мільйон на мрію", написаний у співавторстві з відомим письменником Андрієм Процайло. Хоч книга видана два роки тому, для нашої бібліотеки - це новинка. Тому запрошуємо поціновувачів гумору, пригод і просто, щоб підняти настрій, включитися в авторську гру і зануритися в пошуки діаманта разом з героями.
А ще говорили про Вергілія,  Івана  Петровича Котляревського і Леся Подерев'янського: різні думки, але цікаві. Тому розмова не закінчена. До зустрічі!

 












Немає коментарів:

Дописати коментар