вівторок, 11 грудня 2018 р.

коли твій внутрішній потенціал допомагає розкритися зсередини, це додає впевненості, запалу, енергії і згуртовує навколо тебе людей.

  10 грудня у Центрі освіти дорослих відбулася  презентація нової соціальної гри "Бути жінкою», учасниками  якої нам поталанило бути.
     Настільна гра чимось схожа на «Монополію» чи «Менеджер». Грати можна удвох, краще - в чотирьох. У кожного своя героїня зі своєю історією,  кожна має одну супер-силу та  повинна досягти три цілі. На шляху до них героїні втрапляють як на позитивні емоції, які добавляють бали,  так і на стереотипи, які забирають час, енергію, підтримку.
       Головна мета гри – допомогти героїні досягнути її цілей шляхом накопичення ресурсів, подолання стереотипів та використання позитивних ситуацій.
      Гра навчає впевненості у собі, усвідомити ціль життя, скласти правильний план дій, побороти перешкоди.
Вона розроблена благодійним фондом «Stabilization Support Services», у продажі її немає, але у бібліотеці нашій тепер є!
     В цій грі є багато мудрості й водночас грає роль фактор "везучості". Якщо в шахах під час гри прораховуєш ходи наперед і вирішальну роль відіграє твій інтелект, то тут на скільки кроків ти просунешся вперед залежить від того, яким боком впаде підкинутий тобою вгору кубик...  Цікаво, повірте! І ви можете стати учасниками нової соціальної настільної гри «Бути жінкою».Запрошуємо!


Немає коментарів:

Дописати коментар