вівторок, 4 вересня 2018 р.

Д. Лаґеркранц "Дівчина у павутинні"


Давід Лаґеркранц — шведський журналіст і письменник, найбільш відомий як автор останньої частині трилогії «Міленіум» Стіга Ларссона.
Дівчина з татуюванням дракона продовжує розслідування
У грудні 2013 року стало відомо, що Лагеркранц закінчить четвертий том бестселера Стіга Ларссона. У березні 2015 Давид оголосив про успішне закінчення роботи над книгою. За його словами, він намагався дотримуватися літературного стилю Стіга Ларссона, однак зазначив, що не використовував його оригінальний рукопис. Реліз відбувся 27 серпня 2015 року за назвою «Дівчина в павутинні» в Стокгольмі.
Нові часи настали для Лісбет Саландер та Мікаеля Блумквіста. Лісбет оголосила війну кримінальній імперії батька. А «Міленіум» Мікаеля от-от буде поглинено великим медіаконцерном. Тож гакерка й журналіст зустрінуться знову, щоб урятувати часопис. Блумквіст з головою поринає в розслідування справи Франса Балдера: таємничої загибелі відомого науковця, розробника штучного інтелекту. А Лісбет з’ясовує, що за всім цим стоїть її найнебезпечніший ворог. Він, наче павук, сплів для неї пастку…

Немає коментарів:

Дописати коментар