середу, 6 червня 2018 р.

ПРИРОДНІ ДИВА УКРАЇНИ

        5 червня 2018 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулися пізнавальні посиденьки "Дива України".
Природа загадкова і вона творить дива, які інколи пояснити важко або ж неможливо взагалі. Але ще цікавіше, коли такі дива можна побачити у нас в Україні.        Бібліотекар Світлана Анатоліївна запросила юних читачів у віртуальну подорож, щоб пізнати та насолодитися унікальною дивовижною красою українських земель, створити сонячний настрій та позитивні емоції.
 Озеро Синевир, яке називають оком Карпат, гора Шпиця, яка подружилася з грозовими хмарами, неймовірні скелі Довбуша, водоспад Шипіт, Дністровський канйон, Шацькі озера, ботанічний феномен "Тунель кохання"...   Кожне диво - унікальне, оригінальне... Світлана Анатоліївна розповідала легенди, переказувала цікаві оповіді місцевих жителів, сповнені  таємниць і, навіть, містики. Сумувати "мандрівникам" було ніколи, адже на посиденьках їх чекали ще пригоди та цікаві завдання.
       Запрошуємо до бібліотеки малих розумників та їх дбайливих батьків! Книги із перегляду літератури "Найкраще дітям, або що читати на канікулах" стануть цікавим та захопливим читанням для  юних допитливих майбутніх геніїв! 


Немає коментарів:

Дописати коментар