середу, 23 травня 2018 р.

"Книжкова толока" знову в гості завітала!

Поспілкуватися з улюбленим письменником наживо, взяти в нього автограф, навіть сфотографуватися разом – це стало можливим для любителів сучасної української літератури, які прийшли  23 травня 2018 року до нашої бібліотеки.
Цього дня я бачила щасливі очі, теплі погляди, якесь дивне взаєморозуміння між людьми, які зустрілися вперше. У тих очах подив і захоплення, повага і любов, хоча вгадувалася втома від недоспаної ночі і щастя... Хто навіть прийшов вперше, заради цікавості, отримав море позитиву від зустрічі з прекрасними творчими львів'янами. Зачарував всіх оксамитовий бас  Зиновія Суходуба - артистично читав  «Марусю Чурай» Ліни Костенко. Мовознавець Микола Зубков переконливо доводив полтавцям, чому треба читати «Кобзаря» саме в його упорядкуванні. Видавець Володимир Панчишин спокійним голосом мудрого проповідника розповів про свої книги. Енергійно й дотепно Михайло Ватуляк, як завжди,  з успіхом розповідав притчі, дарував компліменти присутнім жінкам. Насамкінець  цікавезного дня харизматична і мудра Люба Хомчак  надала  пораду всім нам. Запам’ятайте! 
«Кожен новий день – це шанс бути щасливими!
А сьогодні будьмо кращі, ніж учора!»
Дякуємо  пані Любі Хомчак!  Ви неймовірна! дякуємо всім, хто був з нами!
Досягайте успіху і не втрачайте своєї неповторності, де б ви не були. І Ви ощасливете весь світ! Толока об’єднує людей. Це не тільки презентації книжок, а й розмови, обмін енергіями. Ми пізнаємо Україну!»







Немає коментарів:

Дописати коментар