пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Пісенний вернісаж з "Родиною калиновою"


17 травня 2018 року в бібліотеці-філіалі №4 зібралися добрими сусідами читачі книгозбірні на літературно-музичний вечір, щоб насолодитися пісенним вернісажем з театром української пісні «Родиною калиновою».
      Колектив під керівництвом Заслуженого працівника культури України Світлани Прокопенко має своїх шанувальників серед мешканців нашої громади і, до речі, у кожного з них своя ЗІРКА. У виконаних піснях – радість і сум, іронія і жарт, кохання і людська мудрість, ненавязлива і лірична. Та не було в жодній з виконаних пісень безвиході, навіть тоді, коли на очі наверталися сльози. Як і в книгах, що були представлені на перегляді літератури «Пісня. Книга. Життя.»
     В гуморесках і анекдотах, артистично виконаних Миколою Ляшенко – непрості життєві ситуації, чоловіки-жінки, в яких глядачі пізнавали сусідів, колег, а можливо, і себе. Ліричні вірші, поетичні відступи, знову пісні у виконанні улюбленців Надії Коровайкіної, Ольги Шумей, Лідії Тригуб, Анатолія Солодуна.
     Весь вечір говорили-співали-розповідали про наше життя, яке триває і лунає, і залежить від нас самих, від нашого ставлення до світу, до людей, до самих себе.








Немає коментарів:

Дописати коментар