пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Творча зустріч із Сергієм Пономаренком!

11 квітня 2018 року у бібліотеці-філіалі №4 відбулася творча зустріч з письменником Сергієм Пономаренком, твори якого захоплюють читачів сюжетною карколомністю, екзотичністю подій, обставин і персонажів. Спільна визначальна прикмета всіх його творів (на сьогодні їх 24!) - стрімкість захопливої оповіді, або як говорить одна із його шанувальниць " його романи захоплюють і не відпускають".
Насправді,  Сергій Анатолійович ще й прекрасний оповідач,  щедро  ділиться своїми знаннями, вважає, що не обов'язково користуватися "модними сьогодні композиційними викрутасами. Головне, щоб автор і читач зрозуміли один одного, вірили. довіряли".- А як же містика? Буває, у повсякденному житті ми стикаємося з речами, які погано піддаються поясненню.  Уже на перших сторінках романів Сергія Пономаренка  вимальовуються обриси таємничих хитросплетінь, які видозмінюючись набувають містичних переливів, тримають читачів у Т-А-А- кій напрузі аж до завершальних рядків книжок. Почитайте, але не обов'язково  то містика! Інколи реальність ще страшніша від містики Хоча тут же попереджає, що необхідно бути обережним із закляттями, які використовує він  в своїх романах. Сергій Анатолійович вніс такий шалений заряд позитивної енергетики, його пізнавальні розповіді так нас захопили, що завершення розмови ніхто ще і не
чекав. Презентуючи новий роман "Зеркало из прошлого", автор привідкрив деякі таємниці і, як вправний рибалка ,"закинув вудку". Уявіть собі, попалися майже всі: хто купив книгу, вже взяв у бібліотеці, а інші -  в чергу!





Немає коментарів:

Дописати коментар