понеділок, 23 квітня 2018 р.

Пригоди "ЧАСОДІЇВ" у бібліотеці на Європейській 141


Справжній лутературно-видавничо-часодійний десант  був 23 квітня у бібліотеці на Європейській 141! Велика гра вдалася! Дев'ятикласники Розсошенської гімназії, які, до речі , прочитали  всі 6 книг "Часодіїів", носилися по бібліотеці у пошуках відгадок, намагалися використати всі шанси, щоб обігнати інші команди, завмирали від подиву, коли в ролі Феша впізнали Іллю Федієнка, відгадували-думали-обговорювали-хитрили... І від цього гра ставала ще цікавішою, затягувала і вболівальників, і навіть дорослих... Завдання були непрості, для тих, хто неуважно читав книги Наталії Щерби, але цікаві, бо всі знали, що до фінішу треба встигнути знайти ключові слова. Без них не з'явиться САМА  найголовніша ЧАСОДІЙКА- письменниця. Спішили всі і, як потім пояснили, що не встигли насолодитися розмовами з консультантами і порадниками, а вони були такі "кльові".
 Як для мене - неочіковано швидко справилися майбутні часодійники із випробуваннями-завданнями, відшукали часовий пароль і таки перемістили чарівну Наталію Щербу разом з виданичим домом "Школа" до Лазурової зали (тепер так називаємо чит.зал) 
Зустріч була драйвовою, суперовою, класною і за все це дякуємо всім, хто був з нами. А ще прекрасній і щирій, дійсно часодійці, Наталії Щербі;креативним Андрію-Олі- Іллі Федієнкам, Анастасії, Павлу;
дякуємо Андрію Гурнику за підтримку, Тані Заїці за "зіроньку" "Ми на сьомому небі від щастя! Хочемо ще!!!", - прощаючись говорили  наші "часодії".













Немає коментарів:

Дописати коментар