четвер, 12 жовтня 2017 р.

Квест "Дніпровими порогами - козацькими дорогами"

12 жовтня 2017 року в бібліотеці - філіалі №4 відбувся історичний квест "Дніпровими порогами - козацькими дорогами", під час якого презентували книгу Тараса Каляндрика "Дітям про козаків".
Долаючи один за одним дев'ять порогів (саме стільки їх було на Дніпрі!), під час пошукової гри команди "Веселі козаки" і "Козацька ватага" разом із вболівальниками здійснили незвичайну подорож в славне  минуле на Запорізьку Січ. Учасники квесту показали свої знання та використали почуту інформацію від ведучої про запорізьких козаків, пластунів, характерників, їхню військову культуру й бойове мистецтво, фізичну підготовку, військові традиції та звичаї, віру й духовне життя. Не забули під час гри про гумор і козацькі жарти. Відшукати відповіді на запитання допомогли і книги із перегляду літератури "Славні наші козаченьки".
     Якби то не було. але в душі кожного українця живе козак. Тому бібліотека на Європейській 141 вітає всіх зі святом  та бажає міцного козацького здоров'я, незламної волі до перемоги, патріотичного духу, який допоможе здолати будь-які пороги, тобто перешкоди!












Немає коментарів:

Дописати коментар