суботу, 30 вересня 2017 р.

Тут живуть таємниці

     28 вересня 2017 року в бібліотеку-філіал №4 завітали вихованці дитячого садочку №47 "Золота рибка", щоб здійснити бібліоподорож "Бібліотека на Європейській 141. Тут живуть таємниці" та привітати працівників  книгозбірні з Всеукраїнським днем бібліотек.
     Теплі щирі слова, вірші, пісні, змінюючи одне одного переплелися у віночок вітань, від яких ми, бібліотекарі, були неймовірно щасливі. Подарунки, виготовлені вмілими рученятами разом з татами і мамами, були найціннішими.
      Бібліоподорож вдалася захоплюючою і цікавою. Нехай у нашій книгозбірні немає кам'яних, бамбукових, папірусних, пергаментних, берестяних книг, про які дітям розповідала бібліотекар Олена Олександрівна. Але тут живуть книги-ліліпути і книги-велетні, дитячі видання, які вміщують цікаві факти,  пригоди,  таємниці, неймовірно смішні історії та оригінальні розповіді. Разом з ведучою діти  згадали улюблені казки,  найвідоміших казкарів світу. Олена Олександрівна розповіла про найцікавіші  новинки  видавництв, сучасних українських  дитячих авторів. Юні гості завзято розгадували загадки, пояснювали відгадки, коментували правильність відповідей, ділилися враженнями від улюблених героїв та книг. Вихователі та батьки з гордістю спостерігали за своїми юними інтелектуалами. Разом зрозуміли одну істину: "Читати - це круто. Бібліотека - це цікаво!"






Немає коментарів:

Дописати коментар