понеділок, 31 липня 2017 р.

ЗОРЯНИЙ ЧАС "МИКИТИ КОЖУМ'ЯКИ"

26 липня 2017 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася презентація казки Антона Сіяніки "Микита Кожум'яка", за мотивами якої в Україні створено 3-Д мультфільм.
Книга присвячена пригодам сина популярного казкового героя Кирила Кожум'яка.  Його син Микита - звичайний хлопчик, який не володіє ні силою батька, ні його надздібностями. Та від цього книга тільки цікавіша, бо насичена дивовижними пригодами, небезпечними випробуваннями під час пошуку Жар-Квіту. У казці багато смішних і повчальних епізодів, мудрих порад як для дітей, так і для батьків. А ще неперевершений гумор і красива мова...
Під час заходу  присутні з азартом взяли участь в інсценуванні казки "Кирило Кожум'яка", щоб нагадати всім ще раз про мужнього героя. Справжнім сюрпризом став для дітей і дорослих буктрейлер до книги Антона Сіяніки "Микита Кожум'яка", створений колективом бібліотеки. А ще читали уривки, обговорювали конфліктні ситуації героїв казки, розгадували шаради, складали пазли... Зоряний час "Микити Кожум'яки"  настав, адже діти виявили неабияке бажання прочитати книгу Антона Сіяніки. Приємних вражень!  А ще від автора книги  порада батькам: "Хочете розуміти дітей, дорослішайте з ними. Читайте казки разом!"









Немає коментарів:

Дописати коментар