суботу, 24 червня 2017 р.

БУТИ ЗДОРОВИМ! вибір за Вами

22 червня 2017 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася година відвертої розмови «Бути здоровим! вибір за вами» .
      Тему зустрічі підказали читачі, адже всіх цікавить, що потрібно робити, щоб бути здоровим. Порадами з присутніми ділилися лікар-психолог Ольга Василівна, яка вважає, що в основному стреси, неспокій і страхи створюють нам багато проблем зі здоров’ям. Говорили на зустрічі про все: як позбутися подібних проблем, що робити, щоб бути здоровим і фізично, і морально, про лікування цілющими травами, і важливість консультацій у фахівців...
      Присутні на заході ділилися власними досягненнями:«не падати духом», «більше думати не про хвороби, а про здоров’я», «зберігати свої позитивні думки і емоції». Кілька порад від лікаря-психолога:
  «Так як від хвороб не втечеш, потрібно створювати потужний і стійкий імунітет, щоб хвороби менше або взагалі не приставали... Якщо ви не знаєте, що потрібно робити, щоб бути здоровим, почніть змінювати свою думку про життя.Той, хто налаштований негативно і ненавидить життя, сам до себе притягує проблеми і хвороби. Любіть життя і всіх, хто вас оточує, тоді ви станете здоровими як фізично, так і психологічно. Вчіться допомагати людям, віддавати те, чого самі хочете отримати.» Це - поради, а вибір за ВАМИ! Перегляд літератури «Хочеш бути здоровим – будь!», організований бібліотекарями,  допоможе зробити Вам правильний вибір. 

Немає коментарів:

Дописати коментар