суботу, 6 травня 2017 р.

... І хай не буде поміж нас війни !

Мирних і сонячних днів, щастя, родинного затишку бажали читачам нашої книгозбірні творчий колектив "Розсошаночка"   в День пам'яті "Ланцюг пам'яті не переветься", який відбувся 4 травня 2017 року. Захід приурочений події 8-9 травня, яку прийнято розглядати, як символ перемоги над нацизмом.
В цей день до книгозбірні запросили читачів, які з надією в 45-му чекали травневої перемоги і всіх, хто підтримав акцію «Ланцюг пам’яті не перерветься» . Ведуча літературно-музичної композиції Світлана Анатоліївна  представила присутнім перегляд літератури «Була війна: день перший – день останній», який буде цікавий всім, хто хоче знати нові факти про Другу світову війну, а також наголосила на значенні перемоги над нацизмом не тільки для українського народу, а й людства взагалі. Читайте, думайте. У кожного своя думка і своя правда, але  пам'ятайте: любов до рідної землі об'єднує нас.
  Художній колектив «Розсошаночка» підготував мистецьку сторінку «Нам пісня в житті допоможе»(художній керівник  Г.М. Земляна). Лунали пісні ,  вірші, майстерно читали аматори гуморески, артистично виконали діалог сучасні Параска й Палажка…  Дякуємо всім за щирість, добрі слова, патріотизм. Всі ми живемо тепер однією думкою-мрією - мирним. сонячним небом над головою. 




Немає коментарів:

Дописати коментар