середу, 19 квітня 2017 р.

День казки з ТетяноюЛуньовою!!!

      18 квітня 2017 року   в нашій книгозбірні було цікаво і креативно. А хіба могло бути інакше в День казки та ще й чарівною казкаркою Тетяною Луньовою, автором  творів для дітей "Зайченятко У", "Усі ми будемо королевами" ? Ні, тільки так: казково, світло, гармонійно, тепло, щиро і максимально пізнавально-змістовно. Разом з гостею вихованці дитячого садочку №47 "Золота рибка" мандрували разом із Зайчатком лісом, знайомилися з птахами й тваринами, хвилювалися  разом з героями "Зайченятка У. Уважні й допитливі оченята ловили кожен порух губ, жестів, погляд очей казкарки і дуже зраділи, що зможуть у садочку продовжити читання вже улюбленої книги, яку підписала автор на згадку.
     Зустріч з другокласники ЗОШ №23 відбулася  у динамічному форматі: не тільки подорожували з Тетяною Володимирівною та її героями, але відчули магію слів "дякую" і "вибачте", вияснили, чому образа заважає дружбі і як навчитися прощати.  Гра "Знайди зайчика" закінчилася сторінкою мистецького натхнення: кожен малював і ховав так Зайчика, що віднайти було його ой як важко. Та дружні підказки допомогли справитися із завданнями: весело і пізнавально. Дякуємо, пані Тетяно! Всі були в такому мистецькому азарті!
      На  довгоочікуване літературне побачення в День казки з письменнцею і художницею Тетяною Луньовою третьокласники НВК №85 прибігли, незважаючи на холодний дощ. І правильно, адже їх чекала затишна й відверта розмова з казкаркою. Говорили про "Заченятко У" та  коли почала гостя писати, хто  перший читач її творів і скільки часу потрібно, щоб написати та-а-аку цікаву книгу... Діти не по-дитячому серйозно слухали й відверто говорили про пригоди Зайченятка, його щире й добре серце, до чого може привести образа й бажання помститися. Звичайно ж . був майстер-клас: малювали-творили-відгадували. Та найбільше вразило, як діти сприйняли новелу "Азбука", яку прочитала авторка. Радимо, прочитайте!
16 новел, доповнених акварелями -  книга-альбом "Рукописи не форматуються" Тетяни Луньової буде цікава і дорослим, і школярам. Роман "Знайти Лева" для тих, хто задає собі питання  про смисл свого життя і намагається знайти відповідь. Всі твори талановитої полтавки Тетяни Луньової для небайдужого, вдумливого, допитливого читача, тобто для ВАС! Тетяна Володимирівна вважає, що щастя тісно пов'язане з  мудрістю. "Дуже важливо не пропустити момент щастя". То ж, смачного читання і приємних вражень!










Немає коментарів:

Дописати коментар