четвер, 5 січня 2017 р.

КАЛЕЙДОСКОП НОВИНОК

.4 січня 2017 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся День нової книги.
80 видань-новинок для читачів книгозбірні були представені на переглядах літератури "Світовий бестселлер", "Мелодії серця", "Корисно знати", "Автографи розповідають".
Для читачів, які не змогли відвідати творчу зустріч з письменницею та психологом Вікторією Горбуновою, презентували книги-новинки  видавництва "Клуб сімейного дозвілля " - "Виховання без травмування, або навіщо дітям дорослі?" та "Виховання без нервування". Своїми думками про поради Вікторії Горбунової ділилися читачі, які вже прочитали її книги, адже встигли придбати їх   з автографом автора під час зустрічі.
Бібліотекарі вирішили, що і цікаво, і "корисно знати"   про відомого лідера, оригінального мислителя і реформатора Махатма Ганді, книга якого "Педагогіка ненасильства" тепер є в бібліотеці. "Чорнобильська молитва" Світлани Аліксієвич  у перекладі та з післямовою Оксани Забужко, - радила бібліотекар Світлана Анатоліївна, - пропонує розібратися, що саме відбувалося і відбувається з нами." Про саму авторку розповідали в експрес- репортажі: "Білоруська письменниця дотримується опозиційних поглядів щодо режиму Лукашенка, засудила і російську політику щодо України".
В цей день бібліотекарі розповідали про нове ім'я  - Доктор Нона, або Нонна Кухіна, котра пропонує читачам роман-ліки "Зойка моя", який підніме настрій, додасть енергії та позитиву, а також новинку від Тетяни Устинової "Ждите неожиданного". Від відомих українських письменниць - збірки оповідань "Львів. Кава. Любов" та "Львів. Смаколики. Різдво" -  новинки " Клубу сімейного дозвілля". Фаворитом Дня стала довгоочікувана четверта книга (!) Дари  Корній "Зворотній бік світів", яку з нетерпінням чекали прихильники творчості "української Стефані Маєр".
 Гурмани  зарубіжного роману обговорювали новинки Стефані Блейк, Марі-Бернадетт Дюпюи, Вікторії Токаревої, Шарон Кріс, Керол Фінч, Джуд Деверо, книгами яких поповнився фонд книгозбірні.  Безперечно книгою  дня серед зарубіжних новинок став роман " Проклятий манускрипт" Ф. Ванденберга.





Немає коментарів:

Дописати коментар