пʼятницю, 11 листопада 2016 р.

Все в житті необхідно робити з любов’ю!

9 листопада 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася творча зустріч з Дариною Гнатко -  сучасною українською письменницею, дипломантом літературного конкурсу «Коронація слова», автором романів «Катерина»  та «Проклята краса», яким полтавки не дають довго застоятися на полицях книгозбірні.
Присутні на зустрічі мали змогу поспілкуватися з Юлією Іргізовою- Дариною Гнатко,  яка  увірвалася в світ слова зненацька, «якось зуміла прихилити до себе не тільки журі поважного конкурсу, а й видавця (!) -«Клуб сімейного дозвілля».
 Сама ж гостя  вважає, що саме псевдонім Дарина Гнатко приніс їй успіх. Як воно, бути переможницею досить престижного конкурсу,хто її герої – реальні чи вигадані, чому обрали таку непросту тему, історія створення романів, хто є першим читачем … Відповіді були короткими, навіть інколи занадто стислими, як для наших допитливих читачів, але щирими й відвертими. Гостя  пояснила, що ще не встигла звикнутися зі своєю перемогою, що їй краще й легше писати. А от Анастасії та Аліні, ученицям гуртка «Юний журналіст»(ОЦЕВУМ) вділося розговорити  гостю. «Брала участь у конкурсі, особливо не сподіваючись на перемогу. Та сталося так, що журі порадило рукописи моїх творів видавництв, - пояснювала пані Дарина. - Дуже люблю історію, історичні романи. А історія нашого народу — то така багата нива — такі події відбувалися на нашій землі, що хочеться писати й писати про наш сильний волелюбний народ.» Потім говорили про творчі плани, знову про книги, про улюблених авторів  і традиційне побажання нашим читачам від Дарини Гнатко: «Вірити в себе та все в житті необхідно робити з любовю».













Немає коментарів:

Дописати коментар