четвер, 15 вересня 2016 р.

Літературні перлинки з бібліотечної скриньки.




14 вересня 2016 року біліотека-філіал №4 запросила юних читачів книгозбірні та їх батьків на інфофреш "Літературні перлинки з бібліотечної скриньки".
Разом з бібліотекарем "вирушили" в цікаві мандри, щоб зустрітися з кумедними й дотепними героями  відомого  англійського письменника Джеремі Стронга, більшість героїв якого списані з реальних людей. Діти швидко подружилися з дивними піратами, які не люблять воду, з пані Гармидер і, навіть, з татком, який додому приніс алігатора. Всі книги Джеремі Стронга знайшли своїх читачів. А далі на присутніх чекали пригоди лагідного й доброго Вовчика, який на думку вовчої громади їх ганьбив своєю не вовчою добродушною вдачею. Юні читачі мандрували, веселилися, а потім ...вже було не до сміху,бо зустрілися з "справдешнім Злим Вовком", дізналися про   9 Капосних Правил. А ще  ділилися  власним досвідом, хто вже використовував ці правила і розповідали, що з того вийшло. Завдяки  милим та дотепним книжечкам відомого дитячого британського письменника Іана Вайброу, який уже встиг полюбитися юним читачам книгозбірні, як і мільйонам дітей у всьому світі,в бібліотеці панувала атмосфера невимушеного дружнього спілкування. Справжнім сюрпризом для дітей стали новинки читального залу - дитячі  пізнавально-розважальні журнали "Куля" та  "Кузя".
 Читайте й насолоджуйтеся! Наступний інфофреш "Літературні перлинки з бібліотечної скриньки" чекає на Вас 28 вересня 2016 року в день Дегустації літературних новинок.Запрошуємо дітей і дорослих, бо 100 смаколиків чекає на Вас! До зустрічі!




Немає коментарів:

Дописати коментар