четвер, 29 вересня 2016 р.

ДЕГУСТАЦІЯ ЛІТЕРАТУРНИХ НОВИНОК В БІБЛІОТЕЦІ!


28 вересня 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулася Дегустація літературних новинок.
Для читачів різного віку книгозбірня презентувала 100 смаколиків –  найновіші  видання українських та зарубіжних авторів від сучасних видавництв.
Переглянувши  книги, представлені  переглядами літератури «Смакота від Стівена Кінга», «Корисно знати», «Світовий коктейль», «Ласощі для дітей», «Родзинки по-українськи», «Десерти зі Львова» , читачі мали можливість вибрати книги на власний розсуд та смак. Протягом дня в читальному залі працювали консультанти, які допомагали у виборі книг. Бібліотекарі підготували інформаційні огляди до переглядів літератури, експрес-репортажі за новинками Мирослава Дочинця, Світлани Талан, Ганни Ткаченко, Стівена Кінга, Богдана Жолдака, Євгена Положія. Разом з читачами відкривали нові імена в літературі – Ніна Фіалко, Дарина Гнатко, Юрій Вовк, а серед зарубіжних авторів – Р.Риггз «Дом странных детей», М. Пика «Сердце матери» та Маркус Зузак «Крадійка книжок»,  виданий вперше українською. Школярі  раділи новинкам Ізабель Абеді (Лола – одна з найбільш читаних серед дівчаток), Діани Джонс, Корнелії Функе, Всеволода Нестайко. Книги видавництва «Апріорі» - «Дітям про літаки» та
«Дітям про футбол»  відразу знайшли своїх прихильників. «Роботи не початий край», - прокоментувала Маша  Пашко, учениця ЗОШ №23. ЇЇ подруги Маша  Сухина та Юля Тимощик повністю погоджуються: «Час для читання цікавих книг завжди знайдеться.»
Особливо, коли книги дійсно смаколики! Читайте й насолоджуйтеся!







Немає коментарів:

Дописати коментар