четвер, 30 червня 2016 р.

Читайте та насолоджуйтеся!


29 червня 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся День нової книги «Читайте й насолоджуйтеся!», на якому було представлено 80 нових  видань.
Прихильники української сучасної літератури отримали новинки від Світлани Талан, Наталки Доляк, Ірен Роздобудько, Богдани Матіяш, Макса Кідрука, Ганни Ткаченко, Василя Шкляра, братів Капранових, Бориса Гуменюка. Експрес-репоражі за їх книгами, інформаційні листки, підготовлені бібліотекарями, перегляд літератури «Нова хвиля» допомогли читачам у виборі книг.
Шанувальники  сучасної української прози відкрили нові імена: Марія Хімич «Байстрючка», Володимир Кільченський «Присмак волі» та Дарина Гнатко, наша краянка, нова книга якої «Проклята краса» стала переможницею Міжнародного конкурсу  «Коронація слова» в номінації «Вибір видавця». До речі, її перший роман «Катерина», що полонив серця українських читачів проникливою історією кохання колишньої кріпачки та графа, виявили бажання прочитати 11 читачів присутніх на заході.
Серед «шалено популярних» світових бестселерів, представлених бібліотекою в цей день, новинки  Ф.Керрі, Дж. Гришема, К.Фаулера, М.Роботема, С. Гісон та « 10 романтичних історій про любов від Януша Вишневського та Мануели Гретковської. Прихильники зарубіжної прози раділи  можливості прочитати довгоочікувані книги Джоджо Мойес «До зустрічі з тобою» та Р.Ріггза «Дом страшных детей».
Видавництво «Теза» зробили подарунок прихильникам фентазійного світу: Г. Олді «Шлях меча» та тетралогія Костянтина Матвієнка, який запросив читачів у  фантастичну подорож - пройти крізь брами українських часів.
Юних читачів книгозбірні запросили на дегустацію літературних новинок  Дж. Стронга ,
 І. Вайброу , Оксани Лущевської, Еріка Найта, Роба Скоттона , Тетяни  Щербаченко, Галини Вдовиченко та Ірен Роздобудько. Разом з бібліотекарем насолоджувалися читанням уривків із нових книг, сміялися над пригодами героїв, захоплювалися цікавими розповідями про дитячі халепи відомих письменників, веселилися, грали в піратів з героями книги І. Роздобудько, випробували мужність та сміливість і все ж таки  отримали піратські скарби та право першими прочитати вибрані під час дегустації книги. Справжнім сюрпризом для школярів стала книга В. Рутківського «Джури і Кудлатик».


   Читайте й насолоджуйтеся, дорогі друзі! Будьте завжди з нами!




Немає коментарів:

Дописати коментар