суботу, 19 березня 2016 р.

Таємниці журнального світу


16 березня 2016 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулося пізнавальне застілля «Таємниці журнального світу».
Бібліотекар читального залу Світлана Анатоліївна підготувала інформаційний огляд «Журнали для дітей» і запросила школярів НВК №85 разом  здійснити мандрівку по сторінкам дитячих періодичних видань, які  є  бібліотеці.
Хочете більше дізнатися про Землю, Всесвіт, живу природу, її чудеса, наукові відкриття та цікавинки – читайте журнал «Колосок». Можливо, це видання і для старших школярів, то читайте разом з братиками чи батьками. Це ж круто! Спробуйте! Коли ж Вас цікавлять інтелектуальні розваги, комікси чи бажаєте розважитися англійською, то, будь ласка,  журнал «Весела перерва» для Вас!
 «Професор Крейд» не тільки не дозволить  сумувати, але й запросить вас у подорож навколо світу, бажаними гостями будете у Лабораторії Крейда чи його Майстерні, де навчитеся проводити досліди, робити відкриття. Розгадувати ребуси, кросворди. Відкрийте журнал, перегорніть сторінку, де на вас чекають цікаві ідеї, ігротеки, комікси.

Для дівчаток – «Школа волшебниц»! Журнал  пропонує неймовірні пригоди, чаклунства, магію, поради, комікси та «Клуб крутых девчонок», який не залишить байдужим нікого.
    Кожна сучасна дівчинка мріє про прикраси: сережки, браслети, намиста. Все це можна виготовити власноруч, відвідавши   майстер-класи, які пропонує журнал «Жасмин». Крім того, вироби з фетру, бісеру, паперу,  декоративний розпис, малювання по склу, традиційні та нетрадиційні подарунки, а ще цікаві конкурси і ,обов’язково, призи від редакції та ваше фото в журналі.

В читальному залі бібліотеки в цей день на присутніх чекав сюрприз: майстер-клас по виготовленню з різнокольорових смужок паперу весняних квітів. Відтепер на вікні у другокласників букет крокусів, які виготовили діти  власноруч разом з Оленою Олександрівною та Світланою Анатоліївною. Весняного настрою і побільше журнальних новин та ідей!












Немає коментарів:

Дописати коментар