четвер, 12 листопада 2015 р.

День рідної мови в бібліотеці!

    11 листопада 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся день рідної мови «Звернись до мене соловїною¸ відповім тобі я калиновою».

Читачі бібліотеки мали змогу вибрати захід на власний смак: переглянути книжкову виставку-пораду «Імена, які ми відкрили для себе», познайомитися з книгами, представленими на перегляді літератури «Коронація слова», «Сучасні видавництва – дітям!», виставкою-персоналією «Золотий письменник 2015 року»  чи разом з дітьми взяти участь у презентації книги «Велика книга маленьких українців».
«Велика книга для маленьких українців» - чудовий дарунок для юних читачів книгозбірні. Книга написана живою, образною мовою, гарно ілюстрована, що допоможе легко запамятати цікаві та важливі факти. Цікавинки з історичного минулого України, захоплюючі розповіді з історії природознавства та народознавства, пізнавальні  - про тваринний та рослинний світ нашої Батьківщини будуть корисні не тільки дітям.


Імпровізована літературна сторінка стала справжнім сюрпризом Дня. Діти читали вірші українською мовою, співали українських пісень, читали реп, говорили-розмовляли рідною мовою. Із задоволенням читачі бібліотеки  в цей день на «соловїне» звернення, відповідали «калиново». 







Немає коментарів:

Дописати коментар