суботу, 3 жовтня 2015 р.

«Ми такі, які є,завдяки Вам і Вашій любові»

30 вересня 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся День бібліотеки «Ми такі, які є,завдяки Вам і Вашій любові».
Читачі та гості книгозбірні в цей день мали змогу здійснити віртуальну екскурсію «В нашій бібліотеці нудьги не знають: навчаються, працюють,  відпо-чивають», отримати естетичну насолоду від перегляду предметної книжкової виставки «Таланти наших читачів», та ознайомитися з книжковими новинками , які були представлені на виставці нових надходжень «Зорепад нових видань». 48  книг подарованих читачами   знайшли своїх прихильників.
Бібліотекарі та волонтери-порадники проводили експрес-репортажі, консультації, ділилися враженнями від прочитаних книг, інформували про новини зі Львівського книжкового форуму, конкурс «Коронація слова 2015року» ,лауреатів ,переможців конкурсу та їх книги.

Мистецьку сторінку «Мелодії душі моєї» ведучі розпочали щирими вітаннями всіх присутніх зі спільним святом – Всеукраїнським днем бібліотек.Юна бандуристка, неодноразова переможиця міських та обласних конкурсів Іра Дмитрієнко, Марія Іванівна Спеціальна, Лариса Михайлівна Філіпська та улюбленець наших читачів Іван Якович Труш  вітали всіх присутніх в читальному залі романсами та піснями.

Теплими спогадами, бурхливими оплесками, душевними розмовами та побажаннями миру, щастя родинного затишку та благополуччя закінчився День бібліотеки.Координатор читацького активу Віра Іванівна Крамар запросила читачів  долучитися до акції «Подаруй бібліотеці книгу! 1+1»,об’єднавши фінансові можливості. Успіхів та здійснення найзаповітніших ваших мрій,дорогі читачі!









Немає коментарів:

Дописати коментар