четвер, 17 вересня 2015 р.

Ерудит-шоу «Розумники».

    15 вересня 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 три команди семикласників ЗОШ  №27 взяли участь в ерудит-шоу «Розумники».
   Активні та всезнаючі школярі, здається,  не  очікували, що гра буде не тільки цікавою, але й такою завзятою.
Завдання будувалися на основі нової книги «Рослини», презентація якої відбулася під час ерудит-шоу.
Кожному запитанню передувала віртуальна мандрівка в цікавий світ природи і розповідь ведучої, в якій обов’язково звучала підказка чи ключове слово, на основі якого можна було вибудувати версію правильної відповіді.

З першого завдання учасники гри зрозуміли, що не тільки знання ведуть до перемоги, а й вміння грати в команді, слухати, обговорювати почуту інформацію, аналізувати, логічно мислити.
«Чому дослідники Антарктиди, замерзаючи в снігах, не залишили багаж – 15 кг каміння?» «Навіщо штучні водорості висаджують в глибинах океанів та морів недалеко від берегових ліній?» «Чому найбільшу квітку планети на батьківщині називають «слоновою квіткою»? Запитання змістовні й цікаві захопили й вболівальників команд. Версій було досить багато і цікавих, інколи, навіть, непередбачуваних, із-за яких команди попадали в халепи. Не тільки переможці – всі залишилися задоволені від гри!
Ерудит-шоу «Розумники» ще раз доводить: хто багато читає, той не тільки багато знає, але вміє правильно висловлювати свою думку, аналізувати, доводити власну версію. Успіхів Вам і нових відкриттів, розумники!
 












Немає коментарів:

Дописати коментар