четвер, 27 серпня 2015 р.

Оксана Лущевська "Втеча"

 
Хто, скажіть-но, в дитсадочку не боїться щеплення? Ще б пак: щойно в коридорі з’являються лікарі й медсестри в білосніжних халатах, як і найсміливішому з-поміж нас неодмінно захочеться… втекти! Утекти якнайдалі, сховатися в шафі, підкупити товариша цукеркою, заритися з головою у м’якенькому ліжечку, як Івась Круть із оповідання Оксани Лущевської, – щоб ніхто-ніхто не знайшов і в жодному разі не зробив це страшне ЩЕП-ЛЕН-НЯ!
Одначе його неодмінно треба зробити, щоб не захворіти! А щоб оте капосне слово не видавалося вашому малюкові аж таким жахливим, – пропонуємо батькам і дітям разом познайомитися з новою книжкою із серії «Книготерапія».


1 коментар:

  1. Прочитала племіннику. Малюнки сподобалися. Над текстом задумався. не питава ні про що. Ліг спати. Другого вечора читаю казку, просить прочитати про хлопчика, що злякався "укола". Пояснюю йому , що це таке щеплення.(Так гарно, що в цій книзі є сторінка для батьків.) Прочитали, бачу сподобалося, задумався і так хитро питає. А як я не втечу від лікаря, то ми поїдемо в Карпати. Хіба не хитрюга. Раджу прочитати всім мамам, вихователям. Аня, студенка

    ВідповістиВидалити