середу, 1 липня 2015 р.

"Втеча майстра Пінзеля" Володимир Єшкієв

   Серед найвидатніших європейських митців XVIII століття немає скульптора більш загадкового, ніж Іоанн Георг Пінзель. Тільки в останні десятиліття, завдяки зусиллям шанувальників його творчість, спадщина Пінзеля починає відкриватися.
    Життя, творчість і смерть таємничого майстра Пінзеля цікавлять багатьох. Якою він був людиною? Як жив? Ми достеменно не знаємо, як звучить його ім’я. Роман, написаний відомим письменником Володимиром Єшкілєвим, є однією з версій останніх місяців життя Пінзеля. Проте він сподобається не лише прихильникам письменника і поціновувачам майстерності Пінзеля. Роман сповнений містичними подіями та загадками.

2 коментарі:

  1. Володимир Єшкілєв продовжив романи Галини Вдовиченко "Пів'яблука". саме вона відкрила для мене ім'я великого Майстра. Вдалося автору заінтригувати мене і містикою, і загадками. Розумію, що багато домисів, але ж цікаво!!! Аня.

    ВідповістиВидалити
  2. Незвичайна історія,надумана, звичайно ж, але так достовірно пише автор, що захотілося дізнатися більше. А от Пінзель був дійсно великим Майстром. Дякую за пораду.Роман

    ВідповістиВидалити