четвер, 9 квітня 2015 р.

Читати – це круто!

 Хто в дитинстві не мріяв потрапити в лабіринт? А якщо це величезний лабіринт пригод від серії книг «39ключів»?
8 квітня 2015 року всі бажаючі мали змогу взяти участі у літературній грі-лабіринт «У пошуках 39 ключів», яка проходила в бібліотеці-філіалі №4, передчасно зареєструвавшись.(інформація розміщена на http://biblsmak.blogspot.com/)
 Серія книг від «New York Times»  «39 ключів»  завоювали велику популярність та прихильність читачів бібліотеки завдяки оригінальному та дуже заплутаному сюжету. Головні герої Емі та Ден Кехіли, брат і сестра, розв’язують складні задачі, щоб знайти 39 ключів, володар яких може підкорити собі весь світ.
     10 юних читачів бібліотеки, учасників змагань, щоб отримати скарб –«призи-сюрпризи» від друга бібліотеки Андрія Гурника – одночасно вирушили в лабіринт заплутаних завдань, шарад, головоломок. Вони побували в Австрії, Японії, Кореї, Єгипті, адже дія кожної книги відбувається у різних країнах, відкриває таємниці найвідоміших історичних постатей. В той же час  друзі учасників, які прийшли їх підтримати, вирушили у віртуальну подорож по історичних та зелених лабіринтах світу, побувавши в різних країнах планети, розгадували кросворди, шаради, обговорювали події, книги.
     Серед учасників змагань першість постійно змінювалась, адже всі добре знайомі зі змістом книг, та, користуючись логікою, знаннями, інколи інтуїцією, вперто боролися за перемогу. Кожен учасник отримав  на початку гри по три  солодких «єврики», які міг обміняти на підказку. Звичайно ж перемогла дружба, та все-таки переможці були визначені: Пашко Маша,  Ланцова Настя,Іщенко Аміна – учениці ЗОШ №23 - отримали головні призи. Хоча всі учасники змагань залишилися задоволені як грою, так і подарунками.


     Гра закінчилася та карколомні пригоди Емі, Дена та читачів бібліотеки-філіалу №4  продовжуються. Наступний пошуковий лабіринт відбудеться в травні! Доведемо разом, що читати – це круто!







































































Немає коментарів:

Дописати коментар