пʼятницю, 24 квітня 2015 р.

Зорепад нових видань

23 квітня 2015 року у Всесвітній день книги в бібліотеці-філіалі №4 відбувся День нової книги «Зорепад нових видань». 66 найновіших та найцікавіших книг для дітей та дорослих, подарованих улюбленій бібліотеці,() були представлені на переглядах літератури «Сучасна українська проза», «Мелодії серця»,«Читаємо! Думаємо! Розвиваємося!», «Допоможи собі сам!», «Майструємо разом». Книгою дня  читачі назвали пять книг Джорджа Мартіна, які з радістю зустріли прихильники фентезі.
     Для читачів, хто живе історією, не пропускає новинок, цікавою будуть збірка молодих істориків Ярослава Файзуліна та Володимира Гінди «Україна у вогні минулого століття» та книга Віктора Яковича Ревегука «Полтавщина у вогні революції», яку презентував автор напередодні.
     Новинка дня «Як багаті країни забагатіли… і чому бідні країни лишаються бідними » з передмовою автора Еріка Райнера 
спеціально для українського видання, впевнені, також знайде своїх читачів.

     Насолодитися  новими прекрасно ілюстрованими дитячими книгами Видавництва Старого Лева та «Грані-Т» завітали школярі НВК 85, ЗОШ 23. Для них відбулася презентація нового журналу «Світ дитини», підписку якого подарували юним читачам до кінця року.
     На нові романи Володимира Лиса, Андрія Кокотюхи, Ірен Роздобудько, Анни Хоми відразу ж утворилася черга, як і на твори російських письменників: Т. Веденської, М.Сєрової, Г.Романової, Н. Миронової.

Експрес-репортажі, інформаційні огляди, консультації, які проводили бібліотекарі, допомогли читачам у виборі книг! Солодкого читання та цікавих нових книг! Приєднуйтеся до акції «Подаруй бібліотеці книгу!»














1 коментар:

  1. Ловіть момент, друзі! джорджа Мартіна далеко не в кожній бібліотеці можна прочитати.Як і багато інших цікавущих сучасних книг!

    ВідповістиВидалити