четвер, 16 квітня 2015 р.

Творча зустріч з Кузьком Кузякіним.

  15 квітня 2015 року  учні четвертих класів ЗОШ №23 та НВК «Лебідонька» завітали до бібліотеки-філіалу №4 на творчу зустріч з письменником Дмитром Кузьменком. Його збірка оповідань «Росли груші на вербі»  вже полюбилася юним читачам бібліотеки. Та на них чекав справжній пірат: одноокий, з серйозним поглядом та ще й книгу в руках тримав – «Зубасті задачки». Всього декілька хвилин і пірат Кузько Кузякін зачарував школярів своєю веселою вдачею, жартами, смішними й цікавими задачами. А якщо за правильну відповідь ще й золота монета? Школярі впевнено справлялися із 

завданнями та як  з’ясувалося, що попереду їх чекали серйозніші. Адже в книзі автор поєднав задачі різних рівнів і тематичних спрямувань. Є математичні, є з рідної мови, але є й задачі, які спонукають дітей фантазувати, бути просто спостережливим, а головне вірити у власні сили і не здаватися. Така головна ідея книги, яку подарував Кузько Кузякін бібліотеці.
      Протягом зустрічі в бібліотеці панувала дружня атмосфера, бо не потоваришувати з відомим піратом просто неможливо. Над завданнями працювали і діти, і вчителі з великим завзяттям.
Гарних Вам книг та цікавих зустрічей, юні друзі!












1 коментар:

  1. молодці діти, і вчителі, і бібліотекарі. Виховуйте дітей, зацікавте життям, а то їх комп'ютери з'їдять.

    ВідповістиВидалити