середу, 25 березня 2015 р.

«Варто просто повірити в себе!»

24 березня 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 відбулося чудове та особливе свято – День дозвілля «Варто просто повірити в себе!»
     Веселий настрій, тепла затишна атмосфера і надзвичайно цікаві нові книги чекали читачів  бібліотеки зранку.
     Першокласників ЗОШ №23  чекали серйозні випробування, адже вони вперше взяли участь у грі «Поле чудес». Кмітливість, рішучість, знання, отримані в школі, прочитані книги та віра у власні сили допомогли пройти всі лабіринти «Поля» і прочитати назву книги, яку потім діти читали й слухали із задоволенням. Музичні, поетичні та хвилинки гумору не залишили нікого байдужим.
     Шестикласники зіграли в літературну гру за книгою Лесі Ворониної  «Таємне Товариство Боягузів та Брехунів», яка рекомендована для вивчення у школі. Оминаючи пастки синьомордів,  жуків-скарабеїв, ворожих агентів команди успішно завершили


 операцію «Антижаб-2». Крім того, кожен бажаючий  мав змогу поділитися враженням від прочитаної книги  сучасних українських авторів. Хлопці говорили про пригоди героїв книг Андрія Бачинського, Олександра Есаулова, Сергія Гридіна. Шестикласницям подобаються книги Тамари Крюкової, Марини Павленко, Оксани Лущевської, Оксани Сайко, Вігдіса Йорта, Барбари Космовської.
     Інформаційні огляди дитячих журналів, нових книг, предметна книжкова виставка «Творчість немає кордонів» та презентація виробів, виготовлених юними читачами бібліотеки власноруч, знайшли шанувальників і серед дітей, і серед дорослих.
    Велике задоволення отримала малеча від майстер-класу «Паперова чудасія», який проводила Олена Олександрівна  для всіх бажаючих.

   День дозвілля вдався цікавим. Діти знайомилися, змагалися, веселилися та неохоче розходилися. Але на память про зустріч у кожного залишилася впевненість, що все-таки варто вірити у власні сили!











Немає коментарів:

Дописати коментар