середу, 18 лютого 2015 р.

«Це саме та історія…, яку неможливо не читати»

  Світлана Талан – неодноразова лауреатка всеукраїнського конкурсу «Коронація слова». 2012 року за версією журналу «Фокус» авторка була визнана однією з найуспішніших українських письменників. Герої її роману – сильні особистості, які навіть у найскладніших життєвих ситуаціях не втрачають людське обличчя.
  В романі «Розколоте небо» - родина Чорножукових, яка завжди вміла працювати. Але плоди цієї праці зібрала колективізація – усе нажите треба було віддати. Що далі, то дужче. За короткий час щедрі й добрі люди перетворилися на примари… «У романі Світлани Талан – та Луганщина, яку цілеспрямовано знищували найстрашнішим із усіх можливих способом: виморювали голодом. Оточені кордонами  НКВСників українські села, з яких не випускали нікого, - і інші, російські села, за якийсь десяток кілометрів, де люди хоч і бідували, але не голодували…»
   Читайте романи Світлани Талан в нашій бібліотеці: зворушливий «Помилка», найкращий на гостросоціальну тематику «Коли ти поруч» та «Не вурдалаки»  (усі жахи війни не такі страшні, як байдужість)


1 коментар:

  1. Тема важка й болюча, але книга читається, як і всі романи Світлани Талан. Емоційні книги і життєві. Дякую

    ВідповістиВидалити