четвер, 22 січня 2015 р.

Щедрі дарунки від щирих сердець

     22 січня 2015 року в бібліотеці-філіалі №4 відбувся День нової книги «Щедрі дарунки від щирих сердець». 
   93 нових книги, подаровані читачами  бібліотеки до новорічно-різдвяних   свят, були представлені на виставках «Енциклопедії - дітям», «Зимова чудасія», «Неймовірні пригоди», «Літературні хіти» та ін..    Бібліотекарі проводили експрес-репортажі по книгах  Зірки Мензатюк, Валентини Вздульської, Оксани Лущевської, Оксани Сайко, Сергія Гридіна, Жанни Куяви. Інформаційні листки допомогли читачам познайомитися з новими іменами в сучасній українській літературі.
          Книгою дня дорослі читачі визнали автентичне видання Юрія Горліса-Горського «Холодний яр» з автографом доньки письменника Лариси Лісовської та «Нічниця» Жанни Куяви.  Для школярів – це шоста книга Наталки Щерби «Часодії». Найменшим читачам важко було визначитися, так як гарно ілюстрованих і надзвичайно цікавих сучасних дитячих книг на виставці було багато. Та, мабуть, найбільше прихильників у книги Надійки Гербіш «Одного разу на Різдво»,яка вийшла нещодавно у  видавництві Старий Лева.

«У цій дивовижно світлій та домашній казці живе справжній дух Різдва. Родина їжачків – тато, мама, троє їхніх діток приймають несподіваних гостей – двох маленьких ховрашат, які заблукали в лісі. Усі разом вони  вчаться бути мудрими, розважливими і відкривати серця для доброти.»Цікава розповідь казкарки, блискучі ілюстрації Юлії Пилипчатиної занурили і маленьких, і великих читачів у зимову казку, де живуть дива. Запрошуємо всіх, хто не встиг познайомитися з новими книгами, переглянути  на книжковій виставці «Щедрі дарунки від щирих сердець».













Немає коментарів:

Дописати коментар