понеділок, 15 грудня 2014 р.

Зустріч з Жанною Куявою


«Любим читачам бібліотеки-філіалу №4 м. Полтави щиро бажаю любові від Життя і життя від Любові»
Жанна Куява

    11 грудня 2014 року в читальному залі бібліотеки-філіалу №4 зібралося більше 70 прихильників творчості  письменниці й журналістки Жанни Куяви, яка власне сама захоплюється сучасною літературою, обожнює читати й писати книжки, проводити інтерв’ю з відомими українськими митцями  .
      Авторка романів «Нічниця», «З медом полин» презентувала читачам бібліотеки нову книгу «Дерево, що росте в мені", яка отримала в цьому році спеціальну відзнаку літературного конкурсу «Коронація слова».

      Щира й відверта київська гостя розповідала про журналістську роботу, про свої зустрічі-інтерв’ю з відомими письменниками й акторами, з теплом в голосі згадувала рідну Волинь, прекрасних сивочолих волинян, які поділилися  своєю  мудрістю, та випадкових незнайомців, оповідки яких надихають на створення нових книг.
    Впевнена в собі, спокійна, часом емоційна, життєрадісна, коли мова йде про неї, її книги, роботу, друзів, інколи занепокоєна, стурбована, сповнена смутку, коли говорили про Майдан, героїв Небесної Сотні, адже учасницею тих трагічних подій була сама. Жанна Куява володіє красивою мовою можливо, тому під час зустрічі не так багато було запитань? Гадаю, кожен із присутніх хотів насолодитися і послухати ще красиву й схвильовану зустріччю київську волинянку, яка володіє багатим внутрішнім світом, що викликає захоплення й подив одночасно.
  Під час автограф-сесії читачі продовжили розмову з гостею, бажаючи насолодитися  спілкуванням з авторкою зворушливих романів, яким  щедра Жанна Куява бажала «Любові від Життя і життя від Любові».  Юним учасницям літературного дебюту, школяркам ЗОШ №29 Юлі Кабушко та Софійці Перехрест, яких читачі підтримали оплесками, гостя побажала: «Не зраджуйте своїм мріям. Пишіть про те, що близьке, рідне, пережите.»








     

Немає коментарів:

Дописати коментар