понеділок, 8 грудня 2014 р.

Присвячена 200- річчю Т.Г.Шевченка

    8 грудня 2014 року в бібліотеці-філіалі №4 відкрилася виставка робіт учнів Полтавської дитячої художньої школи «В своїй хаті своя правда, і сила, і воля…», присвячена 200- річчю від дня народження Т.Г.Шевченка.
    Маленькі шедеври учнів В. Старцевої, І.Курінної, М. Мацько, К.Шовкопляс, Д. Ковальової, Т. Гави, С. Оленіч, А. Марюхно (майстерня викладача Бенфіалова В.С.) знайшли багато шанувальників серед читачів бібліотеки.  «Мені дуже сподобалися представлені на виставці дитячі роботи…Чудові українські пейзажі, щедрі лани, історичні постаті, народна творчість…Різні теми, але надзвичайно щиро й тепло відтворені у цих дитячих малюнках», «Подальших успіхів вам, маленькі художники!», «Щиро вдячні за такі чудові роботи», «Спасибо Вам,
юные художники! Ваше яркое восприятие мира пусть останется с вами на всю жизнь», - записали  відгуки читачі бібліотеки в захопленні від побачених робіт.
       Познайомитися з творчістю  однолітків завітали дев’ятикласники ЗОШ №8 разом із класним керівником Хмелик Н.І., адже кожен з них розуміє, що для створення таких робіт потрібно і вміння, і натхнення, і терпіння.
Успіхів і творчих ідей, юні художники!
Виставка діє в читальному залі бібліотеки до 20 грудня 2014 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар