понеділок, 20 жовтня 2014 р.

Роман що зігріває душу

      Наталія Гурницька - українська письменниця родом зі Львова."Мелодія кави у тональності кардамону" - це плід її десятирічної праці, роман, що є чудовим зразком сучасної якісної жіночої прози, емоційної та інтелектуальної.
 Пронизлива історія забороненого кохання між донькою священика й одруженим польским шляхтичем нагадує " Тих, що співають у терні". Що  поєднало молоду невинну дівчину зі значно старшим за неї чоловіком - справжні почуття чи тільки мінлива пристрасть ? Чи отримають закохані шанс змінити власну долю та залишитись разом ?...

"Соковито написана історія любовної залежності -  у всій її фатальній непоборності, у всій жорстокій і нечесній красі боротьби гідності з пристрастю, у всій невідворотності загибелі в цій боротьбі, яку немає іншого виходу, як визнати наприкінці долею."
Ольга Герасим'юк, телеведуча

"Роман нагадав мені венеціанське мереживо, старовинне й вишукано гарне, а ще  - симфонію кохання та шаленої до нестями пристрасті. І байдуже, що нас із героями розділяють півтора сторіччя: є історії та почуття, які ніколи не зникнуть  і не застаріють...."
Наталка Шевченко, письменниця,
лауреатка літературного конкурсу " Коронація слова"  

Немає коментарів:

Дописати коментар