четвер, 16 жовтня 2014 р.

Подорож казковим світом

 «Якщо хочете долучитися до пригод неймовірно веселих і винахідливих героїв – читайте книги Лесі Ворониної!»
(Аня, 10 років)
 15 жовтня 2014 року юні читачі нашої бібліотеки мали можливість спілкуватися зі справжньою доброю казкаркою Лесею Ворониною.
      Київська гостя запросила школярів у чарівну подорож до світу крихітних істот Нямликів (за книгами авторки «Прибулець з країни Нямликів» та «Нямлик і Балакуча Квітка»), розповіла про пригоди Слона Гудзика та познайомила дітей  зі своєю подругою, неперевершеною пані Гавою, яка виконує, на жаль,тільки одне, але ж найзаповітніше бажання.
     «Різдвяна казка від Слона Гудзика» Лесі Ворониної з чудовими ілюстраціями Катерини Штанко, нещодавно видана « Видавництвом Старого Лева», особливо зацікавила учнів НВК №85, бо з іншими творами автора діти вже добре знайомі.
   Школярі «засипали» улюблену письменницю запитаннями:і серйозними, інколи аж занадто,  і веселими, а іноді навіть не по-дитячому мудрими. Пані Леся закохала в себе дітей не тільки завдяки 
героям своїх книг, а й щирим спілкуванням, вмінням вислухати, а ще більше цікавими розповідями про те, як народжуються персонажі, чи буде продовження історій про Нямликів та Смугастих Равликів.
    Юні друзі! Книги, про які йшла мова на зустрічі ,є в нашій бібліотеці. Тож смачного Вам читання!





1 коментар:

  1. Добрий день! Мені дуже сподобалися книги про Нямликів. Дуже цікаво розповідала й автор Леся Воронина, вона дуже проста і любть дітей. Поліна. 4 клас

    ВідповістиВидалити