понеділок, 18 серпня 2014 р.

Літературним гурманам


пропонуємо  перевидання  роману Марини Гримич  "Егоїст", якому пощастило отримати першу премію на Всеукраїнському літературному конкурсі "Коронація слова" (2002р.).Вийшовши в 2003р. у видавництві "Кальварія"- блискавично розкупився і ввійшов до довгого  списку номінації "Красне письменство"всеукраїнської рейтингової акції "Книжка року"(2003р.)
       В чому секрет його успіху? Напевне, в тому, що  в ньому йде мова про ті речі, про які неможливо довідатися з преси або телебачення, зокрема, про "виворотку" сучасного політикуму,
про кулуарне життя Верховної ради, про те, які так себе називають, і відповідь на питаня, хто ж насправді є українською елітою.
"Роман „Егоїст” – це майже правдива історія про сучасного українського сноба, нащадка давнього козацького роду, політика і адвоката Георгія Липинського, якого доля звела з таємним політичним товариством націонал-боротьбістів і подарувала екстремальну любов з сучасною українською революціонеркою ..."

2 коментарі:

  1. Читайте всі- гурмани й не гурмани. Що сюжет, що стиль ... Я в захваті. Рекомендую і "Острів Білої Сови", й "ти чуєш, Марго". В цій бібліотеці є навіть Люба Клименко. дякую.

    ВідповістиВидалити
  2. З задоволенням прочитала "Ієролігф кохання" Люби Клименко та "Ти чуєш, Марго" Марини гримич. Признаюсь, що мала перерву в читанні книг.... Здається, що це зі мною розмовляють герої (і та ж Марго). Вони ж такі яки ми. Сучасні жінки. Заклопотані роботою та сім'єю, якимось проблемами видуманими чоловіками, щоб жінка була весь час зайнята. Вийшло у мене так6 починала читати а вийшло відверте дружнє спілкування. Дякую авторам і бібліотекарям за підказку. Лопушко Тетяна

    ВідповістиВидалити