понеділок, 21 липня 2014 р.

Галина Вдовиченко " Пів'яблука"

"Надзвичайно потужний позитив, що лине з книг Галини Вдовиченко, робить їх магічними предметами".
Галина Пагутяк, письменниця, лауреат Шевченківської премії

Галина Вдовиченко - заступник головного редактора газети "Високий замок" і обдарована письменниця.На її дебютний роман "Пів'яблука" припав "Вибір видавців - 2008", а за рік він  став "Кращою українською книгою - 2009" за версією читачів тижневика "Кореспондент".Другий роман - і перша премія "Коронація слова -2009"; третій - спеціальна відзнака "Гранд-Коронація слова -2010". 

Роман про долі чотирьох подруг, які мешкають у Львові: редактора Галини, дизайнера Ірини, коректора Магди та телеведучої Луїзи. Одного разу їм до рук потрапляє дивний сувенір — дерев'яне яблуко, яке давній майстер зробив з секретом. Щойно це яблуко опиняється в кожної з героїнь, її життя змінюється, потаємні бажання стають реальністю.
"Творчість Галини Вдовиченко - приклад якісної феміністичної прози в сучасній українській літературі...Це поетика Француази Саган, традиційність Шарлоти Бронте, романтика Ірен Роздобудько та казковість самої Галини Вдовиченко. І, як показує практика, жінки не лишаються поза увагою такий мікс".
                                                                                                    Газета "Дзеркало тижня"

2 коментарі:

  1. Я прочитала першу книгу. Мені дуже сподобалася. По-новому, по-особливому. Я правильно зрозуміла, у вас є і продовження. А газету "Високий замок" підписуєте?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний читачу, ми раді вітати Вас в Бібліо Смаколиках ! Дійсно в нашій бібліотеці є продовження книги - "Інші пів'яблука", а також підписуємо газету "Високий замок". Запрошуємо Вас відвідати нашу бібліотеку!

      Видалити