понеділок, 21 липня 2014 р.

Христина Лукащук " ЖИТИ СЬОГОДНІ"


"Ласкаво просимо до знайомства з новою Христиною Лукащук - ніжною, ліричною, та від того не менш сміливою й непередбачуваною. Здатною дивувати і надихати. Не знаю, як ви, а я собі обіцяю: жити сьогодні!"
Вікторія Гранецька, письменниця

Христина  Лукащук  - відома українська художниця і письменниця. Народилась у Львові. Працювала у сфері архітектури, брала участь у багатьох виставках декоративно-прикладного мистецтва. Сьогодні знайшла себе як дитячий ілюстратор. Неодноразова лауреатка конкурсу "Коронація слова"- 2008, 2009, 2010, 2012 років. Відома як авторка чуттєвих і відвертих романів на межі епатажу.
"Ангели-охоронці наших душ. Що вони думають про нас ? Якими вони нас бачать? Чи прийдуть вони нас провідати на тих, останніх берегах нашого життя і чи дамо ми їм шанс захистити нас перед невблаганним Голосом небес? Історії про тих, хто жив, кохав, страждав і шукав щастя, густо прикрашені чудовою мовою, колоритними описами й чарівними деталями, з яких складаються характери персонажів, таких схожих на реальних людей. Людей, які вчаться жити не в минулому і не в майбутньому. Вони вчаться жити сьогодні."
Анна Хома, письменниця, психолог

1 коментар:

  1. Книга добре читається. Чесно, навіть не підозрювала, що це автор "Курви". А як щодо Люби Клименко? Єу Вашій бібліотеці?

    ВідповістиВидалити