четвер, 29 травня 2014 р.

Дивовижні музеї України

28 та 29 травня 2014 року бібліотека-філіал №4 запросила школярів ЗОШ №23 здійснити незвичайні екскурсії: віртуально відвідати зали найдивовижніших музеїв України.
 Бібліотекар Тамара Володимирівна Чабан переконала присутніх на заходах, що відвідини музеїв не тільки цікаві та пізнавальні, а ще можуть бути веселими і, навіть ,із присмаком шоколаду. Ейфелева вежа , Андріївська церква, Колізей, будинок парламенту в Англії та ще півсотні апетитних шоколадних витворів мистецтва з Львівського шоколадного музею «АВК» учні зустріли захоплено.  Із задоволенням помилувалися багатою колекцією писанок з різних куточків світу, відвідавши зали Музею писанок, що знаходиться у місті Коломия.
 Луцький замок, де розташований музей дзвонів, відкрив дітям таємниці. Адже всі експонати музею, від найменшого дзвіночка розміром в кілька сантиметрів до найбільшого, вагою до півтонни, мають свою історію.
 Із задоволенням слухали екскурсанти розповіді, побувавши в музеї води, Національному музеї бджільництва та єдиному в Україні музеї-ресторані «Сало».
 Дозвілля може стати цікавим і змістовним, якщо переглянути книги з перегляду літератури «На всі покоління й віки», які розповідають про найвідоміші музеї України та світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар